loading...
Vyhledávat inzeráty Insert ad

Lincoln Continental 1987 Givenchy

Price159 000 Kč
Vehicle conditionveterán
Year1987
Fuel typebenzín
Colorhnědá
Interior colorhnědá
Transmissionautomatická
Driven wheelszadní náhon
Power150 koní (112 kW)
Engine displacement4 942 ccm
Number of cylinders8
Body stylesedan/limuzína
Mileage199 999 km
Origin
Number of seats5
Number of doors4
Fuel mileage12,0 l/100 km
A/Cautomatická
Ad display1191×
Last changed10. 06. 2024
Optionskožené čalounění, litá kola, posilovač řízení, tempomat, autorádio, el. ovládání zrcátek, elektricky ovládané sedadlo řidiče, multifunkční volant, palubní počítač, centrální zamykání
DescriptionProdám '87 Lincoln Continental Givenchy, auto v plném provozu, velmi dobrý stav, zdravé (i spodek).

Chcete cool ameriku s V8 a zadním náhonem, ale máte garáž, kam se nevejde fullsize? Toužíte bezstarostně jezdit a užívat si auto v servisovaném stavu se snadno udržitelným a nenáročným provozem? Máte rádi vozy plné technických vychytávek, esenci 80. let a přitom s klasickým až retro designem? Chcete něco amerického, stylového, ale zároveň relativně agilního (jedná se o fox body, tedy platforma Mustangu)? Pokud aspoň něco z toho sedí, jste tu správně :)

Lincoln je vybaven pětilitrovým osmiválcem, zadním náhonem, automatem, podvozkem komplet na vzduchu (díky čemuž je i přes svoji obratnost pohodlný a jízda má své specifické kouzlo), digitální palubkou, dobrým originálním audiem, kódovým zámkem (kdo poznal, jinde mu to chybí), dělenými předními okny (lze stáhnout samostatně malé trojúhelníčky pro nižší hluk a průvan), elektrickým ovládáním všeho, nač pomyslíte (okna, zrcátka, sedačky, pulldown...), tempomatem s ovládáním na volantu, litými koly (jsou to fakt kola, i když vypadají na pohled jako klasické poklice :)), palubním počítečem a samozřejmě i automatickou klimatizací (již po servisu, předělaná na R134 a normálně funkční).

Originální stav, auto prošlo servisem s vyřešením všeho nutného, za dva roky spolklo cca 80 tisíc. Komplet vyřešené brzdy, podvozek, nové tlumiče, alternátor, pneumatiky, baterie, palivová pumpa, radiátor topení (takže rozebírání palubky a smrad coolantu už vás nečeká :-D) a spousta dalšího. Vyměněny všechny oleje, nápně, motorový olej měněn každý rok. Opravené a funkční kopletní osvětlení (vč. oper, corneringů, nová hlavní světla s LED, takže i v noci je radost jezdit), funkční téměř vše, na co sáhnete. Detaily se samozřejmě najdou, co už jsem nestihl a nechci dál řešit, když mám jiné (špatně ukazuje tacho – proto ani nevím přesný nájezd, nejde vyhřívání zadního okna, hučí differencial – trochu Karosa sound, posunutý ukazatel kulisy řazení, zadní okna potřebují asi opravit mechanismus – nahoru se jim musí pomoct rukou, ale motory běží).

A pak samozřejmě kosmetické vady, přeci jen to auto má za sebou roky provozu. Horší zadní nárazník, nějaké odřeninky a ďůlečky se najdou, ale celkově auto vypadá dobře, má celistvý lesklý lak a nádhernou, ale fakt nádhernou barvu, která navíc umí hrát různými odstíny podle světla a úhlu pohledu. Nejhorší jsou asi dvě místa, kde lak praskl a bude to chtít pořešit – na víku kufru a na sloupku u zadního okna, viz foto. Ale není to shnilé, spodek také zdravý, řekl bych, že nadprůměrně. Není samozřejmě problém si auto detailně prohlédnout, zvednout; jak je libo. Interiér je naprosto v pohodě – nic poničeného, popraskaného, ohmataného; stropnice taky drží.

Nevím o ničem, co by bránilo bezproblémovému provozu a můžete tak rovnou vyrazit na cesty. Není to taková ta klasika, kdy dva měsíce doděláváte půlku věcí a postupně vše měníte :) Vše jsem dělal pro sebe na dlouhé ježdění, s prodejem jsem tak rychle nepočítal, ale halt mi cestu zkřížila jiná kára :) Vůz je na veteránských značkách, takže legrační pojistka a dálnice zadarmo jako bonus :)

K autu jsou dvoje klíče a v případě pohodového jednání přidám i originální uživatelský manuál, který nebyl úplně levný (je ještě zvenčí v originální fólii, zcela netknutý, jen otevřený, abych si ho prohlédl)

Samozřejmě se na cokoli ptejte, jinak ideál vidět a svézt se :) Auto je to specifické, ale tím pádem i výjimečné (vím ještě o jednom stejném někde v Praze, jinak o žádném dalším).

Díky, že jste dočetli až sem :)







Seller

NameRadek Beneš
Couty/ProvincePardubice
Phone(+420) 777 236 699
Contact the seller
Protispamová ochrana

Chcete inzerát zvýhodnit?

Pokud na číslo 9033379 pošlete SMS ve tvaru

AUTOFRC AUTO 45737

inzerát bude na úvodní stránce zvýhodněn.
Cena SMS je 79 Kč vč. DPH

Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Reklamace plateb na reklamace@airtoy.cz nebo lince 602 777 555, 9 - 17 hodin, Po-Pá, www.platmobilem.cz. Kontakt na provozovatele služby: info@bazaramerik.cz

Filtr výsledků

Přidat značku
Show ads


Vložit inzerát na vůzRegister
Login
Autíčkář.cz - Copyright © 2022 AutoFrc.cz | design & code by expectum.cz