loading...
Vyhledávat inzeráty Insert ad

Honda S2000 2003

Price750 000 Kč
Dohoda u auta
Vehicle conditionojeté
Year2003
Fuel typebenzín
Colorčerná
Interior colorbéžová (světlé)
Transmissionmanuální
Driven wheelszadní náhon
Power241 koní (180 kW)
Engine displacement1 996 ccm
Number of cylinders4
Body stylekabriolet
Mileage134 000 km
Origin
Number of seats2
Number of doors2
Fuel mileage12,0 l/100 km
A/Cmanuální
Airbags2
Ad display549×
Last changed06. 08. 2024
OptionsABS (protiblokovací systém brzd), otevíratelná střecha, litá kola, posilovač řízení, autorádio, centrální zamykání, kožené čalounění, uzávěrka zadního diferenciálu, xenony, otáčkoměr, CD přehrávač, el. ovládání zrcátek
DescriptionProdám mou takřka sériovou Hondu S2000 z roku 2003, mezifacelift, ve vzácné kombinaci Berlina Black +béžový interiér. Auto vlastním lehce přes tři roky, pochází původně z Německa, kde mělo tři majitele, já jsem tedy čtvrtý celkově. Troufám si říct, že je mechanicky v perfektním stavu (servisováno v AutoBeky), věnoval jsem jí dost péče, aby fungovala tak jak má a dělala mi radost. Kosmeticky má své chybky, které zmiňuji níže, ale z mého pohledu nic zásadního, co by bránilo plnohodnotnému provozu. Auto jsem měl primárně jako víkendovou hračku, ale je na čase jít dál.

- Rok 2003, najeto 134xxx km (vyplňovaná serviska v Německu, nějaké protokoly z TÜV bych našel)
- dvě sady kol
- 16” sériová sada kol v pěkném stavu, pneu ucházející
- 17” Rays CE28N square setup s Advan AD08RS (cca 60-70% stav, jeté dvě okreskové sezóny) - slušný stav, originální lehká kovaná kola japonského původu. Zapsané v TP.
- v roce 2020 předchozí majitel měnil spojku (nová OEM) a převodovku za kus z faceliftu (lepší synchrony), teď řadí perfektně.
- sériový výfuk s UK Modem - perfektní zvuk, na STK bez problému, žádné drnčení - nutno slyšet???? prý přidává i koně, bůhví, ale zní božsky.
- nové uložení diferenciálu Hardrace, napínák řemene, přetěsněný VTEC solenoid a další - co bylo třeba, to jsem hned řešil. Olej v průběhu vlastnictví samozřejmě pravidelně každý rok po cca 5k km měněný, stejně jako další kapaliny.
- nehavarované, zachovalé, opečovávané auto. Podvozek bez vůlí. Nulová koroze nejen prahů, ale celého podvozku.
- k autu přidám pár dílů, které jsem různě posbíral a nakoupil - třeba Spoon Steering Rack Rigid Bushing Kit (pro pevnější uložení a více zpětné vazby, ale nestihl jsem namontovat, hodnota 3500,-), náhradní sadu předních destiček Endless MX72 (kupoval jsem do zásoby, dosavadní no-name stále brzdí dobře, hodnota 11000,-)

Původní střecha, ale neteče do ní ani na myčce pod tlakem. Přední světla by zasloužila renovaci, na myčce se občas zamlží, ale vždy to zmizí - přijde mi fér to zmínit. Interiér zachovalý, pouze sedačka řidiče dává najevo znát svůj věk. Pro perfekcionistu ještě zmíním absenci držáku koberečku na straně řidiče, koberečky jsou jinak nové.

Pokud by někoho zajímalo, jak jezdí, o autě jsem psal zde: https://www.autickar.cz/clanek/honda-s2000-extaze-v-deviti-tisicich-cast-druha/

Prosím o seriózní jednání a domluvu přes WhatsApp nebo SMS. Auto k vidění od příštího týdne (jsem na dovolené) na Praze 10. Dohodě u auta se nebráním.







Seller

NameMarek Brunner
Couty/ProvincePraha 10
Phone(+420) 773 182 096
Contact the seller
Protispamová ochrana

Chcete inzerát zvýhodnit?

Pokud na číslo 9033379 pošlete SMS ve tvaru

AUTOFRC AUTO 92292

inzerát bude na úvodní stránce zvýhodněn.
Cena SMS je 79 Kč vč. DPH

Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Reklamace plateb na reklamace@airtoy.cz nebo lince 602 777 555, 9 - 17 hodin, Po-Pá, www.platmobilem.cz. Kontakt na provozovatele služby: info@bazaramerik.cz

Filtr výsledků

Přidat značku
Show ads


Vložit inzerát na vůzRegister
Login
Autíčkář.cz - Copyright © 2022 AutoFrc.cz | design & code by expectum.cz