načítám data...
Vyhledávat inzeráty Vložit inzerát

Toyota Aygo 2006 pro mechanika NOVÉ BRZDY K AUT

Cena31 000 Kč
Stav vozuojeté
Rok výroby2006
Palivobenzín
Barvačervená
Barva interiérubéžová (světlé)
Převodovkamanuální
Náhon kolpřední náhon
Výkon67 koní (50 kW)
Objem motoru999 ccm
Počet válců3
Karoseriehatchback
Najeto228 000 km
Původ
Počet míst5
Počet dveří5
Spotřeba4,0 l/100 km
Klimatizacebez klimatizace
Airbagů4
Zobrazení inzerátu369×
Poslední změna12. 04. 2024
VýbavaABS (protiblokovací systém brzd), posilovač řízení, autorádio, centrální zamykání
PopisDobrý den
Nabízím naše druhé rodinné malé auto Toyotu Aygo r.v. 2006 s úsporným motorem 1.0 50kw .
Rozvody řetězem,spotřeba 4,5-5litrů.Motor startuje na brnk,bez úniků,zcela neslyšný hebký,vyrovnaný chod.Inzerovala jsem jej tady tady mnohem dráž,ale na poslední inspekci v servise, ted,bylo zjištěno,že oba prahy bude nutné vyvařit respektive vyměnit.Respektive jeden ale je lepší dělat to už v páru at je 10 let pokoj. Raději to popíšu jako hrůzu než naopak,takže záměrně přeháním.Jinde rez nikde není !.To samo o sobě není problém,jeden práh stojí mezi 500-1000 kč na internetu,,ale musela jsem tim pádem upravit cenu.Pokud by to někdo chtěl na náhradní díly,auto je pěkné nebourané,interier poměrně velmi zachovalý, katalyzátor originál,motoricky v pořádku, Spojka spojkuje na střední úvrati jak má,podvozek tichý,tuhý pevný,vše původní v pěkném stavu.Nebo na dojetí a pak na ND.Nebo pokud má někdo známého jak se říká na stk,tak řešit ani nemusi,jen je prah oslabený korozí a blbě kdysi opravován. Jediný nedostatek je,sem tam se rožne lambda sonda dle DTC, a mírně kopou přední kotouče.Ale k autu dám úplně nové nerozbalené kompletní brzdy v nákupní hodnotě 2500 kč.
Najeto má 200 něco a stále přibývají.S autem se jinak skvělé jezdí,ale je již nahrazeno větším modelem. Trošku slušný stav se stejným nájezdem se pohybuje kolem45- 60k,takže si myslím,že ikdyž na autě bude práce,pořád se to vyplatí.Auto pro hračičkáře s dílnou nebo mechanika. Přepis požaduji,jen 800kč. STK do podzima. Auto je legendární svou bezúdržbovostí a spolehlivosti,je to fakt škoda,kvůli prahům.Klimu nemá,elektrické okna a servo ano,tak jako centrál.Tak jako rádio.Další podrobnosti: Podvozek netluče ,nikde netáhne,pěkné zimní pneumatiky,podvozek bez vůlí,homokinetické klouby bez pazvuků,centrál funguje,je to nekuřácké a čisté auto.Jen už je znát nějaké to používaní a sedačky by to chtělo tepnou,ikdyž jsme je chránili potahy. Ted to důležité.Absolutně nehodlám jednat s bazary,lovci katalyzátorů a ruznými špekulujícími.Preferuji výhradně,pouze slušné seriozní jednání s úsměvy na obou stranách a vážné zájemce.Nic netajím,jednám ve všem na rovinu a transparentně a toto vyžaduji také. Cena pevná.







Prodejce

Jménoa.c. Konečný
OkresOstrava-město
Telefon(+420) 607 705 141
Kontaktujte prodávajícího
Protispamová ochrana

Chcete inzerát zvýhodnit?

Pokud na číslo 9033379 pošlete SMS ve tvaru

AUTOFRC AUTO 45657

inzerát bude na úvodní stránce zvýhodněn.
Cena SMS je 79 Kč vč. DPH

Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Reklamace plateb na reklamace@airtoy.cz nebo lince 602 777 555, 9 - 17 hodin, Po-Pá, www.platmobilem.cz. Kontakt na provozovatele služby: info@bazaramerik.cz

Filtr výsledků

Přidat značku
Zobrazit inzeráty


Vložit inzerát na vůzRegistrovat
Přihlášení
Autíčkář.cz - Copyright © 2022 AutoFrc.cz | design & code by expectum.cz